Seo kitabı (Search Engine Optimization) Kitapları

seo kitabı
Bugün sizlere seo kitaplarından bahsetmek istiyorum ,değerli arkadaşlar seo kitaplarını yazan kişi ve kişiler elbette çok iyi seo taktiklerine sahiptir.
lakin seo kitaplarından tüm bilgileri bulamazsınız.
Çünki seo taktikleri para demektir,sonu olmayan bir kazanç sistemidir.
Seo ile ilgilenen hiç kimse seo'nun tüm taktiklerini öğretmez bundan faydalanır bundan ekmeğini kazanır.bu yüzden tüm seo taktiklerini öğrenirim diye benim gibi Seo kitabına tonlarca para harcamayınız.
Almayın demiyorum ama kitabın yazarını araştırın iyi bir seo uzmanı ise alın okuyun tek amacınız genel bilgi edinmek olsun o kitapla bende seo uzmanı olurum diye kendinizi kandırmayın :D

 Bakın tamamen içi boş bir kitap demiyorum bugün oturup bilgisayar başında seo ile ilgili araştırmalar yaparsanız bir çok seo makalesini aynı blog veya aynı sitede bulamayabilirsiniz.
bu kitapların hepsi aynı mantık ile yazılmaktadır.bir çok seo taktiklerini aynı kitap içerisinde bir bütün olarak hazırlayıp okuyuculara sunmak ;)
Eğer birgün bu kitaplardan birine sahip olursanız ve okuma fırsatı bulursanız kitabın genelinde özgün makalelere deyindiğini göreceksiniz.
Hemen hemen her seo uzmanı'nın her fırsatta bahsetmeden geçemeyeceği tek şey Özgün makaledir,Hepimizin bildiği gibi özgün makale yani başkasından alıntı yapmadan tamamen kendi düşünce ve fikirlerine ve kendi taktiklerine özgün makaleler gerçektende seo açısından faydalıdır.
Bu arada özgün makale tamamen seo demek değildir!

Yorumlar