Adsense'e kayıt olun - Blogunuz şu an Adsense için uygun değil

Adsense kayit
Blogunuz şu anda AdSense için uygun değil.
Adsense onayı için nelere dikkat etmeliyiz
Google,blogger blog kontrol panelinde Kazançlar adı altında yer alan AdSense,Kazanç ve reklam sisteminde Adsense'e kayıt olun butonu aktif değil.
Bu sorunun bir kaç nedeni var 1.si blogger blogunuzun google index sayısının az olması yani çok fazla içeriğe sahip değilseniz bu buton aktif olmayacaktır.
Blogunuzda en az 55-60 özgün içeriğin olması ve bu içeriklerin kopya içerik olmamasına dikkat edin.blogun en az 6 aydır açık olup paylaşım yapılmış olmasıda önem taşır.
Blogun düzenli ve Adsense uyumlu temaya sahip olması yazılan makalelerin benzersiz görsellere sahip olmasıda ayrıca Adsense onayı için gereklidir.
Bir diğer husus Adsense onayı için dikkat edilmesi gereken blog künye,iletişim bölümleri'nin olmasıdır.
Bazı blogların Adsense'e kayıt olun butonu 1 paylaşım olduğu halde aktif olabilir bunun nedeni ise
blogger blog açılışının daha önceki yıllarda açılmış olmasıdır.örneğin 2015 8.ayda bir blog açtınız ve sadece bir paylaşım yapıp bıraktınız.bu blogun adsense butonu 2016 ocak ayların sonunda aktif olacaktır,tabi buton açık olduysa bu demek değildirki adsenseden para kazanacaksınız.
Blogunuzu adsense ile bağlayıp para kazanmak için google blogger şartlarını yerine getirmeniz gerekir
Bu şartlar yukarıdaki içerikte olduğu gibi
Blogger blogspot bloglarının 6 ay önce açılmış olması en az 80 ila 150 arası işe yarayan çok aranan vede gerçekten kullanıcıların faydalanabileceği makalelerin tamamen özgün olmalı ,kopyala yapıştır olmamalı.illegal içeriğe sahip blog olmamalı.Eğer sizde bu şartlar uyup blog yazıyorsanız adsenseden para kazanabilirsiniz.



Yorumlar

  1. www.guncellfsmodlari.blogspot.com Blogunuz Şu an adsense için uygun değil diyor ayrıca 6 ay süresi her ülke de yok bizim ülkemizde serbest 30 yazı var benim arkadaş 6 günde aldı nasıl aldın diye soruyorum meslek sırrı diyor yani kısacası 6 ayla felan alakası yok

    YanıtlaSil
  2. Merhaba @Çağatay Günaydın,Blogunuz daha çok yeni ve içeriğiniz çok az,ayrıca arkadaşınız "AdSense'e kayıt olun" butonunu aktif edebiliyorsa size neden yardımcı olmuyor :(

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle yazınızda yanlışlık görmüş bulunmaktayım. Türkiye'deki bloglar için 6 ay sınırı yoktur. Eğer varsada kaynak gösterirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,Mertcan https://support.google.com/adsense/answer/9724?hl=tr
    "Siteniz en az altı aydır etkin mi? Çin ve Hindistan da dahil olmak üzere bazı yerlerde..." buradaki makaleye dayanarak öyle düşünüyorum ve ayrıca açtığım bloglardaki gözlemlerim bu yönde.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler yorumunuz kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.