Düşecek domainleri bulma - Expired domains



Düşecek domainleri bulma,süresi bitecek kaliteli web sitesi alan adını bulmak vs.
Eski ve geçmişi iyi domainlerden süresi bitmeden bir iki gün önce haberdar olabilmek için toplu halde sorgulama yapan vede bu iş için özellikle hazırlanmış siteler bulunmaktadır.
Kısa vede anlaşılır iyi bir drop domain bulabilmek,alexa değerleri ve aynı zamanda domain pagerank değerini sorgulayan en başarılı sitelerden biri expireddomains.net'dir ben genelde buradan takip ediyorum.
expireddomains sitesine üye olmak ücretsizdir sitede üyelik aldıktan sonra aradığınız düşecek domainler istediğiniz harf sayısına,numerik rakamlara,vede özel karakterlerin olup olmayacağını kendiniz belirleyebilirsiniz.
expireddomains.net sitesinin bir kaç domain filtreleme özelliği şöyledir:Google pagerank,alexa,Fake Pagerank,Domain Name Blacklist, Domain Name Whitelist ve gün sayısına göre filtreleme gibi bir çok özelliği vardır.

Buna benzer bir çok site bu alanda faliyet göstermektedir fakat bu sitelerden aynı verilere direk erişim izniniz olmayabilir, deleted.com,archive.com,freshdrop.com,domcop.com alternatif sitelerdir.

Yorumlar