bc.vc blogspot eklentisi

bc.vc blogspot eklentisi 

bc.vc adf.ly link tl link kısaltma servisleri

blogspot bc.vc link.tl adf.ly api javascript ekleme

Sizinde bildiğiniz gibi bc.vc,adf.ly,link.tl,binbox.io,keeplinks.eu,tr5.in gibi birçok link kısaltma para kazanma sistemleri var.
Bu hizmeti veren sitelere üye olup linkleri ister kısaltıyor isterseniz sistemde daha önce uyarlanmış otomatik kullanıcı ID'sine göre bir javascript koduyla sitenize ekliyorsunuz ve tüm linkleriniz o sistemin linkine dönüşüyor ve ziyaretçi tıklamalarına göre para kazanıyorsunuz.

Bende bugün bc.vc sitesinin hizmetini blogunuzda nasıl kullanabileceğinizi kısaca yazmak istedim.
Öncelikle referans linkime http://goo.gl/FqkojV tıklayıp siteye üye olunuz.Eğer üye iseniz bu adımı atlayabilirsiniz.
Üyelik işlemini tamamladıktan sonra http://bc.vc/tools.php?fp bu linkten veya Araçlar - Tam Sayfa Script menülerinden kontrol panalimizde bulunan alana gidiyoruz.
Tam Sayfa Scripti alanında code tagı içerisinde 3 tane farklı  javascript kodu olacak bunların başında açıklamaları var ayrıca yazmama gerek yok tüm linkleri bc.vc yapma domain ekleme çıkarma gibi farklı seçenekler mevcut.
Benim kullandığım aşağıda verdiğim koddur.



<script type="text/javascript">
    var accountID = 135753;
    var adType = 'int';
    var domains = ['izinlidomain.com', 'google.com'];
</script>
<script type="text/javascript" src="http://bc.vc/js/link-converter.js"></script>

Yukarıda bulunan kodu kopyalıyoruz ve blogger kontrol panalimize gelip hangi blog için istiyorsak blogumuza tıklayıp kontrol paneline giriyoruz.
blogger bc.vc link.tl adf.ly api javascript blogspot için kodlarını eklemek için genelde şu yolu izleyebilirsiniz.

 Blogger  Yerleşim Menüsüne tılayalım - Main veya Header (Üstbilgi) alanına Gadget Ekle kısmına tıklayıp açılan pencerede üstde verdiğim javascript kodlarını yapıştırın.
Kodlarda bulunan izinlidomain.com yerine  kendi blog adresinizi yazınız burada dikkat edin blogun www. kısmını eklemeyin.
Kodları ekledikten sonra kaydetip Kontrol panelinizde düzenlemeyi kaydedip blogunuzda herhangi bir linke tıklayıp deneyebilirsiniz.
Güle güle kullanın bol kazançlar :)

Yorumlar